Dodik odgovorio na pitanje o ikoni koju je vratio Lavrov

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik na pitanje novinara gdje se nalazi ikona koju je Lavrov vratio rekao je da su mediji iz Federacije izmislili priču o tome.

„Vi iz Federacije izmislili ste lažnu priču o tome. Ukrajina nikad nije postavila pitanje nestanka te ikone. Radi se o porodičnoj ikoni. Ni dan danas organi vlasti Ukrajine nisu tražili tu ikonu.

To što ste vi dobili redakcijski zadatak da na taj način postupate održavajući laž to pripada vama i vašoj kući. Dakle, izmislili ste priču.

Ambasador Ukrajine rekao je da je na bazi medijskih izvješataja, vaših, dakle vaših laži, na bazi toga napravili ste aferu koja je kao nešto. Ikona je tu. Gospodin Lavrov je smatrao da treba da je vrati. Ona je sada tu. Ja ću sada, nisam bio u prilici, nadam se da vam je poznato zbog čega, pozvati ljude koji su mi tu ikonu dali, javno ću im to vratiti, a oni neka objašnjavaju ostale stvari.

Dakle, ništa inkriminisano u tome nema osim vaše bolesne ambicije da tu temu držite kako bi pokrili sramni potez Komšića i Džaferovića koji se više ne postavlja kao problem, nego naprosto pokušavate da održite tu vrstu. Hvala vam za pitanje“.

Izvor: BUKA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.