Korišćenjem ove internet prezentacije neki podaci se automatski skladište, odnosno u statističke svrhe. Ti podaci obuhvataju ime Vašeg internet provajdera, u nekim slučajevima Vašu IP adresu, verziju Vašeg softverskog pretraživača (browser), operativni kompjuterski sistem koji je korišćen da bi se pristupilo našoj internet prezentaciji, veb sajt koji Vi koristite da biste nas posjetili, veb sajtove koje posjećujete dok ste u kontaktu sa nama, ukoliko je to u datoj situaciji primenljivo, sve riječi na osnovu kojih ste pretraživali da biste došli do naše internet prezentacije (servis Google analytics). U zavisnosti od okolnosti , iz tih podataka se možda mogu izvući izvesni zaključci o nekim posetiocima veb sajta.

Međutim, u tom kontekstu ne koriste se nikakvi podaci o ličnosti. Ovi podaci se automatski brišu nakon 14 dana. Ukoliko smatrate da na neki način ugrožavamo Vaše lične podatke i bezbjednost možete nas kontaktirati na email  [email protected] i oni će biti momentalno izbrisani.

Oglasi treće strane, sadržaj ili aplikacije prikazane na našim veb lokacijama mogu takođe sadržati kolačiće samo ili u kombinaciji sa veb lokacijama ili drugim tehnologijama praćenja koje postavljaju kompanije za oglašavanje na Internetu, ad mreže i usluge, dobavljači sadržaja, provajderi aplikacija ili oglašivači. Podaci koje prikupljaju mogu biti povezani sa vašim ličnim podacima ili mogu prikupljati informacije, uključujući i lične informacije, o vašim onlajn aktivnostima tokom vremena i preko različitih veb lokacija i drugih onlajn usluga. Oni mogu da koriste ove informacije da bi vam pružili reklamno (ponašanje) oglašavanje ili drugi ciljani sadržaj. Ne kontrolišemo tehnologije praćenja trećih strana ili kako se one mogu koristiti. Posetioci naših veb lokacija treba da provjere politiku privatnosti odgovornog provajdera direktno kako bi videli da li i kako koriste ove tehnologije i kako se možete odreći od ciljnog oglašavanja od njih.

Sve eventualne promene u ovom saopštenju o čuvanju privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. To vam omogućuje da se u blagovremeno obavestite o tome koje podatke skladištimo i na koji način prikupljamo i koristimo te podatke.