Dodik nakon sastanka: Nema rata. Neće ga ni biti

Milorad Dodik, nakon sastanka zvaničnika Srpske sa ambasadorima evropskih zemalja u BiH rekao je da onaj ko mu se nije odazvao i danas nije došao na sastanak govori smao o njima. Narednih dana zakazujemo sjednicu NSRS na kojoj ćemo donijeti važne odluke o reformi vojske, VSTV-a i UIO.

„Evropska komisija neće donijeti sankcije prema Repubublici Srpskoj. Možda će to donijeti neka država u Evropskoj uniji, ali Evropska komisija neće“, rekao je Dodik.

Istakao je da će donijeti odluku o ništavnosti i zakona koje su nametnuli svi visoki predstavnici, a njih je oko 140 zakona, a to su i SIPA, OBA, Tužilaštvo i druge. Oko toga nema pregovora i razgovora.

On je dodao da RS ima pravo na svoju ustavnu poziciju.

Dodao je da Republika Srpska neće ostati bez investicija.

On je dodao je Evropska unija odvlači radnike iz RS!

„Republika Srpska ima svoje pravo. Niko nas ne može natjerati da prihvatamo visokog predstavnika. Sve što su uradili visoki predstvnici i međunarodna zajednica radili su samo u interesu muslimanskog naroda. Ja sada proglašavam da je to kraj. Nema rata. Neće ga ni biti“, rekao je Dodik i dodao da želi samostalnu Republiku Srpsku u okviru Bosne i Hercegovine.

Izvor: Buka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.