Priča o samohranoj majci, prekrasnoj dječici, životnoj borbi i ljudskim sudbinama

Ovo je tužna i nevjerovatna priča o sjajnim porodicama, hrabroj samohranoj majci, prekrasnoj dječici, ljudskim sudbinama i društvu u kome živimo.

Nakon što joj je prije godinu dana suprug iznenada preminuo od korona vurusa, Milica Dangubić u 27-oj godini ostala je sama sa dvoje prekrasne djece, djevojčice koja je imala 5 i dječaka od samo 2 godine, bez posla i riješenog stambenog pitanja.

Milica je posle udaje radila u mikrokredktnoj organizaciji, ali je ostala bez posla nakon što je drugi put ostala u drugom stanju, i već godinama ne može da nađe neki posao kako bi prehranila svoju djecu i obezbjedila im bezbrižno djetinjstvo.

Dok je suprug bio živ i radio  nije bilo nikakvih problema, a sada bi trebali, u skladu sa svojim mogućnostima, pomoći Milici i njenoj djeci.

Leutar.net Priča o samohranoj majci, prekrasnoj dječici, životnoj borbi i ljudskim sudbinama

Prošlo ljeto Milica je radila kratko i sezonski kao sobarica u Hotelu Central u Trebinju, potom se obraćala na brojne adrese, pokušavala bezuspješno naći posao, ali nažalost nije bilo dovoljno razumijevanja.

Predstavnici Eparhije i Fondacija Sveti Vukašin su se javili da pomognu i plaćaju najam stana dok se ne nađe neko stalno rješenje, a to je siguran posao.

Pokojni suprug je bio prava dobričina, miran i tih čovjek koji na mrava nije zgazio, radio je naporno i vrijedno da prehrani porodicu i društvo treba da pomogne njegovoj supruzi i djeci.

Iskreno se nadam, i javno ću ih pohvaliti i napraviti promociju, ako neko pomogne ovoj mladoj samohranoj majci i ponudi pristojan stalan posao, a nadam se da će biti dovoljno razumevanja da složno prikupimo 45 000 maraka kako bi se kupio objekat koji Milica iznajmljuje, a djeca imala sigurnost i bezbrižno djetinjstvo.

Pogledajte video prilog, koji govori o okrutnosti života i ljudskim sudbinama. Ne bi volio da neko pogrešno pomisli da ova priča ima bilo kakve veze sa politikom, nemam želju da bilo koga kritikujem i javno ću pohvaliti gradonačelnika i svakog ko peiskučo u pomoć jer društvo mora pokazati ljudsku stranu i priskočiti jedni drugima u pomoć.

Svi koji žele mogu kontaktirati Milicu na telefon 065 407 961, a pogledajte video prilog i priču o Milici i zlatnoj dječici…

Izvor: Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.