Leutarovih deset najboljih tekstova!

Iza nas je prva ozbiljna godina rada, puna zanimljivih dešavanja. Pokušali smo uraditi nešto novo u našem gradu, da pišemo iz srca, bez interesa i skrivenih pobuda. Trudili smo da vas obavijestimo o bitnim stvarima, da probudimo svijest o čitanju, da vas upoznamo sa raznim zanimljivostima. Imali smo želju da vas nasmijemo. Vi sudite o nama, nećemo spominjati nikakve statistike u ovom tekstu sem da nabrojimo naših deset tekstova koje ste vi najviše čitali.

Na prvom mjestu je tekst šaljivi tekst Razgovor dvije svekrve koji je pročitalo do sada oko 15.000 čitalaca.

Da najviše volite da čitate o Hercegovini i njenim ljudima govori i tekst Udade se Hercegovka koji zauzima drugo mjesto.

Tekst koji vas je najviše nasmijao je tekst o Trebinjskim sponzorušama, njega smo maznuli od Tersa pa ga malo doradili i adaptirali za naše područje. Svugdje je to isto!

Morali smo se malo dotaknuti i bolne teme odnosa sa Dubrovčanima pa smo napisali tekst o Dubrovačkim ustima koja neće da prime trebinjsku protezu bez isprike. Tekst je nastao kada je nešto uradio  Dubrovački gradonačelnik, više se i ne sjećamo čega.

Odlično je prošao i tekst o Najtraženijem liku u Trebinju, našem moćnom Radu, kojeg svi zovu u ljetnim mjesecima kako da pređu granicu.

Tramp prelomio naslov je sljedećeg teksta. Malo smo naložili ljude da uđu u ovaj tekst, nemojte nam zamjeriti.

Banane ispred Central parka su izazvale opšti cirkuz u gradu. Bilo ih je da su išli da vide kako su zasađene te banane. Sada su stigli platani i drago nam je zbog toga, da ne misle da smo mi nešto protiv.

Ozbiljan tekst o promjenama u načinu slavljenja svega i svačega i naše neprihvatanje toga. Možda smo samo ostarili ili smo u pravu, ne znamo sada. Tekst Kako su djevojačke večeri postale kolektivna blamaža je pročitalo gotovo 8.000 ljudi, što je za nas velika cifra.

OBAVEZNO PROČITATI: Kako bez problema ući u Aqua park Grada sunca je tekst koji na prvu vuče da je riječ o tutorijalu, kroz koju rupu se provući, ali u stvari otkriva bolnu istinu i raščlanjuje na proste faktore dubiozu stanja u društvu.

STARA HERCEGOVINA: Nećete vjerovati ko sve odavde potiče! Tekst u kojem nabrajamo sve poznate iz Stare Hercegovine je pobudio pažnju ljudi iz regiona.

Nadamo se da ćemo sljedeće godine biti bolji.

Leutar.net

 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.