Trebinjske sponzoruše u strahu, napadaju ih manijaci bez državnog posla!

TREBINJE – Mračna priča dolazi iz Trebinja. Kako nam javljaju iz MUP-a, u posljednjih par sedmica sve je veći broj prijava od strane polugolih, dokonih djevojaka koje se žale da su „napadnute“ od strane manijaka za koje se ispostavilo da nemaju državni posao.

Posljednji slučaj se desio dvijema Trebinjkama koje su mirno čekale svog sponzora u jednom lokalu kada su im za sto bahato prišla dva momka. Kako je izjavila jedna od njih, ništa nije upućivalo na to da su momci manijaci, da rade kod privatnika. Bili su markirano obučeni, pili su kratko obojeno piće i platili su turu stotkom. Nakon samo par minuta jedan od njih se izdao da rade kao komercijalisti. Ja sam ostala pribrana i pozvala sam osiguranje dok je prijateljica u strahu počela vrištati. Ubrzo je stiglo osiguranje te ih otjeralo. Ne želim ni pomisliti što bi se desilo da me takav lik osvojio. Drhtavim glasom prijateljica dodaje da bi morala vjerovatno raditi.

Strah se uvukao pod minjake i sponzorušama Maji i Mimi koje se nakon lošeg lova u gradu morale krenuti pješke kući.

– Govorila sam Mimi da smo se previše navukle i da će nam prići neko normalan, tužno objašnjava Maja. Nakon što smo ostale „praznih ruka“ u kafiću, pomislila sam ipak da je sve OK kada su nam se dva momka u A6-ici ponudila da nas odvezu kući. Na pola puta moj iskusni njuh posumnjao je u njihove namjere kada sam osjetila da Audi ima ugrađen plin. U strahu za svoju budućnost na semaforu smo izjurile iz auta i pobjegle glavom bez obzira. I dan danas se bojim obući onu majicu bez dekoltea.

Iz sindikata trebinjskih sponzoruša mole svoje članice da pripaze kome upućuju osmijehe i da otvore četvere oči. Podsjećaju na svoju bivšu članicu koja se morala udati za radnika sa benzinske pumpe koji ju je „pokupio“ sa stričevim BMW-om.

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Izvor: Ters

Adaptacija i obrada teksta: Leutar.net

3 KOmentara

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.