EKSLUZIVNO: Jutros osvanule banane ispred hotela „Central Park“ u Trebinju

Danas se navršavaju tri mjeseca otkako su sa platoa nekadašnjeg Đačkog doma i sadašnjeg hotela “Central Park” uklonjena (pošegana) stogodišnja stabla lipe. Naš portal je u prilici da eksluzivno objavi fotografije novih sadnica u bašti ispred pomenutog hotela koje su sa malim zakašnjenjem od tri mjeseca, jutros osvanule u punom sjaju.

Uprava hotela se ipak nije odlučila za stabla lipe, već banane, jer u tome vide simboliku kojom se svi tradicionalno obraćaju stanovnicima grada Trebinja.

Mi sa naše strane molimo sve majmune našeg grada da se ne penju i ne oštećuju nove sadnice, jer se prvi plodovi očekuju već na proljeće i biće ih dovoljno za sve nas.

Da podsjetimo, 17. jula ove godine posječeno je nekoliko lipa koje su prema svjedočenju starijih Trebinjaca bile stare i do stotinu godina. Taj čin je izazvao revolt građana koji su tražili objašnjenje i odgovornost, a iz uprave hotela i preduzeća „German Invest“ je dan kasnije izdato saopštenje u kome su izrazili žaljenje navodeći da će u najskorije vrijeme zasaditi nove odrasle stabljike drveća.

Leutar:Net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.