Zemlja tapšača

“Sve čovjek do čovjeka, sve ljudskost do ljudskosti, sve karakter do karaktera”, postaje slogan nove nacionalne discipline u Srba, rekao je Zoran Kesić u popularnoj emisiji 24 minuta koja se emituje na O2 TV.

U satiričnoj emisiji 24 minuta koja je sinoć emitovana na O2 TV, Zoran Kesić se osvrnuo na fenomen aplaudiranja kod Srba.

Tapšalo se ministru Nebojši Stefanoviću koji je tužio NIN što ga je doveo u vezu sa rušenjem u Hercegovačkoj.

Pružena je i podrška predsjedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću koj je optužen da je naredio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića.

Tapšalo se i predsjedniku opštine Brus Mulutinu Jeličiću Jutki koji je optužen zbog polnog uznemiravanja.

„Direkt“ podseća i na slučajeve kada se u RS tapšalo Miloradu Dodiku kada je radnicima RiTE Gacko pretio otkazima i blatio njihovog sugrađanina. Kada je pretio penzionerima da će ostati bez penzije i Davoru Dragičeviću da će ga očistiti sa ulice.

Pojedini tzv savjesni ljudi rekli bi: ne mogu ja to. Rušenje kuća, napastvovanje žena, paljenje domova, čemu da aplaudiram? Djeca će me sutra pitati šta sam to radio, koga podržavao. Sramota, bre!„, rekao je Kesić.

Sada je potpuno jasno. Srbija više nije zemlja ni košarke, nije ni zemlja odbojke, ni zemlja dobre hrane, ni zemlja gostoprimstva, ni zemlja Guče i Egzita. Srbija je zemlja tapšača!

Uostalom, pogledajte video:

Preuzeto sa: DIREKT PORTAL

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.