Đoković nije došao u Trebinje zbog Dodika

U prošlu srijedu, 17.08.2022. godine, pojavila se informacija da će najbolji teniser svijeta Novak Đoković prisustvovati obilježavanju krsne slave grada Trebinja i Sabornog hrama – Svetog Preobraženja Gospodnjeg.

Prema pisanju portala Vijesti Srpske, Đoković se tih dana nalazio u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, gdje je provodio svoj odmor sa porodicom. Đoković je trebao da dođe u Trebinje, međutim njegov razlog nedolaska na krsnu slavu grada je upravo Milorad Dodik.

Helikopter sa Dodikom je sletio na platformu u blizini Svetog Stefana oko 13 časova, koja nije predviđena za takve stvari i za koju nije mogla biti dobijena dozvola za slijetanje.

Ideja Milorada Dodika je bila da u Trebinje sleti zajedno sa Novakom Đokovićem kako bi pokušao da prikupi koji politički poen. Međutim, Đoković je taj prijedlog odbio i poručio Dodiku da ne želi da se njgovo ime i prezime iskorištava u političke svrhe.

Leutar.net Đoković nije došao u Trebinje zbog Dodika
Helikopter Vlade Republike Srpske napušta Sveti Stefan

(Inače, helikopter kojim je srpski član došao na Sveti Stefan, zaputio sa ka Trebinju našto prije 16 časova. Usput je nakratko sletio na tivatski aerodrom.)

Izvor: Vijesti Srpske

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.