„Bakir i Dodik se sastali na tajnoj sarajevskoj večeri“

Nebojša Vukanović, poslanik u NSRS tvrdi da je Bakir Izetbegović sinoć izjavio kako je prije par dana bio na tajnoj večeri sa Miloradom Dodikom, i da su u prisustvu svojih zajedničkih mentora stranaca razgovarali o načinima izlaska iz krize.

„Bakir nije precizirao lokaciju gdje je sa Dodikom večerao u Sarajevu niti više detalja, ali se lako i jasno može zaključiti ko je bio Juda Iskariotski na Tajnoj sarajevskoj večeri. Takođe je veliko pitanje za koliko je srebrnjaka srpski Juda Iskariotski sada prodao srpske nacionalne interese i Republiku Srpsku, šta je bio predmet trgovine kako bi opstao na vlasti.

Prethodno je sa Bakirom dogovorio da potpiše ANP i put u NATO, preimenovan u Program reformi, potom za Tegeltiju i mrvice vlasti predao sva ključna ministarstva u Savjetu ministara BiH SDA i HDZ, Bošnjacima i Hrvatima, od odbrane, bezbjednosti do vanjskih poslova i finansija, zgazio odluke Narodne skupštine Republike Srpske, odlučivao i glasao u Predstavničkom domu PS BiH i Savjetu ministra BiH, pa ostaje da narednih dana vidimo šta je sada izdao i prodao, da li će se zadržati samo na odustajanju od najava vraćanja Vojske Republike Srpske, Carina i Granične policije ili još nešto ima u paketu.

Bilo bi lijepo da Srbenda kaže o čemu je razgovarao sa Bakirom na Tajnoj večeri sa Bakirom i strancima, na šta je sada pristao i kakvih će 30 srebrenjaka da dobije za najnoviju izdaju?“, napisao je Vukanović na svom blogu.

(Agencije  Foto:Ilustracija)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.