Pismo borca VRS – Pozivaš na jedinstvo???

Pozivaš na jedinstvo, a prijetiš borcima… Razjedinjuješ godinama boračku organizaciju i prijetiš ukidanjem ako budemo protestovali. Pozivaš na jedinstvo, a prvo postaviš pa sklanjaš tablu sa studentskog doma sa imenom Radovana na Palama.

Pozivaš na jedinstvo, a raspisuješ referendum o nezavisnosti koju nikada nećeš proglasiti.
Pozivaš na jedinstvo, a decenijama zbog političke neistomišljenosti razjedinjuješ i zavađaš sopstveni narod.

Pozivaš na jedinstvo, a okružio si se hojštaplerima, lopovima, dezerterima, šljamom i jeftinim lopužama. Pozivaš na jedinstvo, a ne činiš ništa da spriječiš što godinama mladost odlazi sa ovih prostora i što je demografsko stanje katastrofa.

Pozivaš na jedinstvo, a ti tvoji tajkuni koje si ti napravio kroz razne privatizacije, tendere, koncesije su nam uništili privredu, ekonomiju i industrijske pogone koje smo životima branili.
Pozivaš na jedinstvo, a i sam si javno rekao „genocid“ i blatio našeg časnog Кomadanta i Predsjednika.

Pozivaš na jedinstvo… da ne nabrajam dalje. Кako da ti vjerujem BAJA ?????
Ovako ćemo!!

Za osam dana kada i ako stupi ovaj sramni zakon… Izađi javno Baja i reci da nije bio genocid i da su Ratko i Radovan heroji, a ne zločinci i na tim kasnije (ne daj Bože) barikadama i branicima otadžbine kada vidim tvog sina Igora, Čavićevog Tibora, Šarovićevog Nikolu, Petrovog Bojana Đokića , Vladimira sina Mladena Ivanića i sinove ostalih kumova, savjetnika i sekretara… tek tada Računajte i na mene!!! Do tada…🖕!!!!!!

Aleksandar Sarić, borac Vojske Republike Srpske

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.