NEBOJŠA VUKANOVIĆ – Vrlo iskreno i otvoreno o svojim motivima i razlozima istupa (VIDEO)

Ne treba biti previše iskren i otvoren u politici, svjestan sam toga i vjerovatno politika zbog toga nije za mene jer igram otvorenih karata bez kalkulisanja i uvijek idem srcem, ali od ljudi i saradnika tražim samo poštovanje, iskrenost, minimum solidarnosti i korektan odnos.

Mene ne interesuje bilo kakva funkcija, nominacija i položaj, spremen sam da se javno povučem sa svih nominacija ako će to dovesti do pada režima i pobjede opozicije, da se borim za neku funkciju, moć i neku privilegiju vjerovatmo bih je davno imao, ali ne mogu da podnesem neiskren odnos, dvostruke igre, kada neko želi da vas iskoristi i potroši kao kesu smokija. Ma kako ih neko tumačio, i ma kako režimski mediji likovali i pokušali praviti predstavu, moj istup je krajnje iskren i dobronamjeran, i da će natjerati neke da razmisle i shvate gdje griješe, jer govorim što većina misli ali neće ili ne smije javno ili u lice da kaže.

Leutar.net NEBOJŠA VUKANOVIĆ - Vrlo iskreno i otvoreno o svojim motivima i razlozima istupa (VIDEO)

Previše sam se u sve dao i prevelika je žrtva, a posebno sam osjetljiv, kao i svi, kada je u pitanju porodica, i baš mi je krv udarila u glavu kada su gotovo svi ćutali nakon saznanja da se kovala zavjera da napadnu mene i moju porodicu, jer znači i da su me prebili ili ubili posle mjesec dana bi se sve zaboravilo.

Povrijedilo me je što je umjesto poziva i pitanja kako si, treba li nešto reagovati, Draško Stanivuković je sutradan predstavio sebe i Milana Miličevića kao najbolje kandidate za dvije funkcije, pokušakući da tako eliminiše mene na nekorektan način. Ranije sam ga u više navrata upozorio da povede više računa i bude pažljivi da ne povrijedi ljude svojim postupcima, ali nažalost nije se puno toga promijenilo.

Detaljnije o svojim postupcima u video prilogu, a ma šta ko mislio i reagovao, blaga kritika i skretanje pažnje na problem je dobronamjermo jer ne treba probleme staviti pod tepih već ih na vrijeme razriješiti a do izbora je ostalo godinu i po dana…

Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.