Nebojša Vukanović posjetio Udruženje 4+ iz Trebinja, čekaju se ostali narodni poslanici, gradonačelnik i predsjednik Skupštine

Predsjednik Udruženja 4+ iz Trebinja, uputio je otvoreno pismo svim narodnim poslanicima iz Trebinja, kao i gradonačelniku i predsjedniku Skupštine Grada. U njemu se osvrnuo na probleme višečlanih porodica u Trebinju, katastrofalno demografsko stanje u Hercegovini i Republici Srpskoj.

Izneseni su konkretni prijedlozi kako bi se krenulo u oporavak loše demografske slike u Hercegovini i pozvani svi lokalni, regionalni i republički funkcioneri da se uključe u rješavanje ovog, kako su naveli, najvećeg problema u regiji i Republici Srpskoj.

Narodni poslanik, Nebojša Vukanović, juče je posjetio Udruženje 4+ iz Trebinja i razgovarao sa predsjednikom Aleksandrom Sarićem. Na svom FB profilu Sarić se danas zahvalio Vukanoviću te istakao da očekuje posjete i ostalih narodnih poslanika, kao i gradonačelnika i predsjednika Skupštine Grada Trebinja.

U razgovoru sa Vukanovićem, Sarić je rekao da Udruženje ne interesuje politika i izvlačenje politilčkih poena preko Udruženja 4+, već je upozorio da svi, bez obzira na stranačku pripadnost, treba da ovaj problem shvate kao problem grada, regije i republike i da efikasno porovođenje pronatalitetne politike treba da bude prioritet svih. Pogledajte video:

/Leutar:Net/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.