Dodik čestitao Osmi mart: Žene su stub porodice i društva

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim ženama 8. mart i poželio da im ovaj, kao i svaki dan u godini donese radost, sreću, lični, porodični i profesionalni uspjeh.

Dodik je naglasio da su žene stub porodice i cijelog društva i da je ta njihova uloga neprocjenjiva, saopšteno je iz Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

„Zbog toga, svaki dan, a ne samo 8. marta, ženama treba odati priznanje i poštovati ih kao majke, supruge, kolegice, vrijedne i odgovorne na svim poslovima rukovodilaca i političara koji su im povjereni. Ljubav i podrška žene mnogo znači u svakodnevnom životu i radu i s toga treba cijeniti i poštovati njihovo postojanje i doprinos koji daju na unapređenju života“, kazao je Dodik.

Naglasio je da institucije i dalje treba da rade na poboljšanju njihovog položaja i uklanjanju bilo kakvog oblika diskriminacije u društvu.

„Posebno me raduje činjenica da u našem društvu sve više žena obavlja značajne i odgovorne funkcije. Zbog toga im svi zajedno dugujemo veliku zahvalnost za njihovo aktivno učešće u stvaranju boljih uslova života“, naglasio je Dodik.

/KLIX/

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.