Kompanija Siemens će svojim zaposlenima podijeliti 200 miliona evra u posebnoj COVID isplati

Upravni odbor Siemens AG odobrio je specijalnu COVID isplatu svim zaposlenima širom sviketa, osim senior menadžerima. Ovom odlukom kompanija želi da oda priznanje svojim zaposlenima za izvanredne rezultate tokom pandemije, koju je Siemens do sada odlično podnio – zahvaljujući i svojim zaposlenima. Kompanija će izvršiti ovu uplatu u želji da opravda svoju ulogu odgovornog poslodavca u ovim posebnim vremenima.

Iz tog razloga, planovi podrazumijevaju brzu isplatu bonusa. Gdje god je to moguće, bonus će biti isplaćen, svim zaposlenima koji ispunjavaju uslove, prije isteka kalendarske 2020 godine.

 „Mjeseci iza nas predstavljali su veliki izazov i za našu kompaniju. Zajedno smo te izazove poprilično dobro savladali. Ovom jednokratnom uplatom, Upravni odbor ističe svoju zahvalnost za izvanredne rezultate i predanost naših kolega u najtežim uslovima “, rekao je Joe Kaeser, predsjednik i izvršni direktor kompanije Siemens AG. „Želimo da izrazimo iskrenu zahvalnost zaposlenima koji i dalje neumorno idu i korak dalje i pomažu da Siemens održi uspješnu putanju.“

Svi zaposleni u Siemens-u širom svijeta, osim senior menadžera, dobiće specijalni bonus u vezi sa poslovanjem tokom korona pandemije. Određeni iznos biće prilagođen posebno za svaku zemlju na osnovu nezavisnog indeksa pariteta kupovne moći Svjetske banke.

(Automatika RS)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.