Čestitka GBO Trebinje IAT-u i Rodoljubu Draškoviću povodom krsne slave sv. Arhangela Mihaila

Poštovani gospodine Rodoljube,

Gradska boračka organizacija Trebinje Vam želi čestitati Кrsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila, Vama, vašim radnicima i porodicama. Neka Vas sve sreća prati.

Ne možemo danas da ne spomenemo one koji su kao radnici IAT-a kad je bilo najpotrebnije otišli da brane naš grad i na tom putu dali ono najvrijednije, svoj život. IAT je bila ta koja je dala najviše boraca, a oni koji su imali sreće da prežive i danas vrijedno rade u vašoj fabrici i od tog rada pošteno prehranjuju svoje porodice.

Poštovani gos. Draškoviću iskoristićemo ovu priliku da Vam ukažemo i našu zabrinutost. Zabrinuti smo zbog dešavanja koje čitamo u medijima posljednjih dana. Svako zatvaranje IAT-a bi najviše pogodilo one koji su stvarali Republiku Srpsku, one koji su istinski heroji našeg naroda. Nažalost, mi i danas, 25 godina poslije rata, imamo veliki broj boraca koji su bez posla i žive na ivici egzistencije. Gašenje fabrike bi, ne samo ugrozilo mnoge porodice, već bi ih dovelo u nezavidan položaj. Ne vjerujemo nikome da bi rješio njihove probleme.

Znamo da ste veliki čovjek, znamo da ste pomagali ovaj grad preko sporta, obrazovanja, znamo da ste našim borcima jedini priskočili u pomoć kad je krenula pandemija, znamo kolika sredstva dajete našem zdravstvu, znamo pa Vas na ovaj način molimo da sve političke borbe vodite kako mislite da je najbolje, ali da nam sačuvate radnike jer je to najveći dio boračke populacije.

Još jednom, Vama i vašim radnicima želimo srećnu Кrsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.

Gradska boračka organizacija Trebinje

ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.