Dodik: Policajci Srpske uspijevaju da naše snove pretvore u stvarnost

BANJALUKA – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je nova generacija policajaca dokaz Republike Srpske da može, pored svih izazova, da se posveti školovanju policije kojoj narod u Srpskoj najviše vjeruje.

„Zato je vaša uloga veoma važna, da obezbijedite da ovaj narod ima povjerenja u vas. Vi ste najbolji među nama, koji uspijevaju da naše snove pretvore u stvarnost, da Republika Srpska bude zemlja stabilnosti, da nikome ne dozvolite kršenje zakona, bez obzira koliko bio visoko pozicioniran“, poručio je Dodik kadetima, koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srpske promovisalo u Centru za obuku u Zalužanima.

Leutar.net Dodik: Policajci Srpske uspijevaju da naše snove pretvore u stvarnost

On je rekao da je mnogo izazova sa kojima policija treba da se bori, te poručio da će se vlasti Srpske potruditi da policija ima najbolje uslove za rad.

„Vaša dobrota mora da se osjeti na svakom mjestu, ali i strogoća, jer ne smije biti propusta nigdje. Imamo velike nade u vas, krenuli smo sa ovom akademijom davno, ranije su vaše kolege školovane i odlazile na ulicu, ali vratili smo praksu da vi koji upišete akademiju imate posao“, istakao je Dodik.

On je napomenuo da je Srpska izgubila vojsku, ali nije i policiju, koja treba da bude bedem u odbrani Republike Srpske i njenih vrijednosti, stabilnosti i mira.

„Činićemo sve da budete zadovoljni jer smatramo da radite jedan od najvažnijih poslova u Republici Srpskoj“, naglasio je Dodik.

Svečanosti promocije 325 kadeta prisustvuju i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Višković, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević.

Izvor: SRNA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.