Radišić je htio da ga snimam kada govori kako ministri kradu! (VIDEO)

Nakon što je objavio više audio zapisa u kojima banjalučki tajkun Mile Radišić iznosi informacije o kriminalu u vrhu vlasti, Goran Suvara tvrdi da dobija prijetnje na društvenim mrežama.

Goran Suvara, koji se trenutno nalazi u Njemačkoj nakon odslužene višegodišnje zatvorske kazne, odlučio je da javno progovori o svojoj “saradnji” sa Milom Radišićem i Miloradom Dodikom. Suvara je pozvao nadležna tužilaštva i policijske agencije da saslušaju Milu Radišića na okolnosti kupovine zemljišta “Medicinske elektronike”, izgradnju poslovnog objekta “Grand Trejda”, ali, kako tvrdi, i naručena ubistva.

– Družeći se s Milom Radišićem od 2013. do 2015. godine Radišić mi je rekao mnoge stvari. Ja te stvari imam zabilježene u audio i video porukama. Mile Radišić je znao da ga snimam cijelo vrijeme. On je htio da ga snimim kada je pričao kako ministri kradu. On je htio da taj snimak predam SDS-u, da bi tada izbjegao zatvorsku kaznu u trajanju od tri godine, tvrdi Suvara.

U dva audio snimka objavljena na BN televiziji, Mile Radišić govori o kupovini zemljišta Medicinske Elektronike, o svom kumu Miloradu Dodiku i ulaganju u poslove Grand Trejda, kao i o pljački Robnih rezervi Republike Srpske.

U posljednjem audio zapisu Mile radišić govori o tome kako ga je Milorad Dodik izmanipulisao i kako mu je rekao da je Goran Suvara “naš čovjek”.

(Istinito)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.