Mile i Bakir poslali pozdrav i selam Vučiću

Posljednih nekoliko dana svjedoci smo verbalnog prepucavanja na društvenim mrežama, a povodom izjava najviših zvaničnika u regionu, Vučića, Dodika i Izetbegovića.

Naime, Vučić je izjavio da se u Trebinju toči najljepše srpsko gorivo, na što su reagovali, svaki iz svoga ugla, Dodik i Izetbegović. Dodik je izrekao opasku da će se u Trebinju točiti srpsko gorivo sve dok se na Kosovu ne počne točiti to isto, na što se nadovezao Izetbegović, rekavši da u Trebinju gorivo ne može biti samo srpsko, već da je i bosnjačko, zelenkasto.

Građanji Trebinja i cijele Republike Srpske, a bogami i Bosne i Hercegovine i regiona uzeli su učešće u ovoj međunacionalno-oktanskoj zavrzlami. Srpski korpus je čvrsto stao iza riječi Vučića i Dodika i odlučio da po svaku cijenu toči srpsko gorivo, dok su Bošnjaci na društvenim mrežama bili izričiti i zastupali stavove Izetbegović Bakira, i oni su odlučili takođe po svaku cijenu točiti bošnjačko gorivo.

Domaći političari, Milorad i Bakir su nakon kraćeg razmišljanja zahvalili predsjedniku Srbije što je sasvim slučajno, pred novembarske izbore, a bez znanja njih dvojice zatalasao domaću javnost na nacionalnim frekvencijama. Time su za sebe postigli (sasvim slučajno) više ciljeva, i to:

– obezbijedili su nesmetano dalje dizanje cijena nacionalnog goriva, jer imaju tržište koje će ga kupovati po svaku cijenu;

– to će za rezultat imati dodatna poskupljenja i punjenje budžeta i drugih fondova koji će biti korisni za predstojeće izbore;

– potrošači goriva, koji su maltene do juče kritikovaki ovu dvojicu zbog nekih drugih, nebitnih stvari, kao što su male plate, nepotizam, korupcija, nemogućnost zapošljavanja, odlazak iz zemlje, lažne diplome, uhljebljivanje nesposobnog i parazitskog kadra… sve su to oni sad zaboravili.

Nakon svega, njih dvojica su zajednički zaključili da su ogromne šanse da će se, zajedno sa drugom Draganom, uz ovakve potrošače goriva, još dugo, dugo družiti na političkoj sceni ovog čuda što neki nazivaju državom. Jer, država bi trebala biti narod, a ne oni. A kakav narod, takva je i država. Ali, šta je – tu je.

Uživajte!

Leutar:Net

Ovo je tekst satiričnog karaktera napisan bez namjere da nekog uvrijedi ili omalovaži.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.