To što SNSD najavljuje je ludost i POZIV NA NOVI RAT

Ako Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) ostane pri tome da nakon 5. septembra od Narodne skupstine RS zatraži rušenje Oružanih snaga BiH, Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH, Suda BiH i drugih zajedničkih institucija zato što Zoran Tegeltija nije izabran za predsjedavajućeg Savjeta ministara, to će biti velika ludost i poziv na novi rat.

Tvrdi ministar inostranih poslova BiH i potpredsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak.

Ne treba, kaže, rizikovati budućnost Republike Srpske zbog interesa SNSD.

– Siguran sam da narod Republike Srpske ne želi ratovati, pogotovo ne zbog toga što SNSD nije u vlasti i da neće rizikovati budućnost RS i svoje djece zbog interesa SNSD i njihovih koalicionih partnera – naveo je Crnadak.

Takvu avanturu narod neće podržati jer niko ne želi, kako je rekao, nove mobilizacije i nove ratne sukobe.

– SNSD ima svoje partnere, SDA i HDZ, imaju većinu u Parlamentarnoj skupštini, potpisali su sporazum, neka ga provedu, niko im ne smeta, samo neka ne dovode u pitanje RS i njenu snažnu ustavnu poziciju unutar BiH – dodao je Crnadak.

Izvor: srpskainfo.com

2 KOmentara

    • E PA NE MOZE TO TAKO….A SRPSTVO A PRAVOSLAVLJE A OTADZBINA I KOSOVSKI ZAVET ….I MOJ TI JE SAVET NE CEKAJ TO „AKO“ NEGO BRISI I PREMA ZDRAVSTVIJET (VRATI CE TE BRACA RUSI NAZAD ,I OPREMI CETE DO ZUBA

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.