Šta vidite prvo? – vaš odgovor otkriva kako vas drugi vide!

Lijepo je vjerovati da nekoga ne zanima šta drugi misle o njemu/njoj ali stvarnost ostaje ista – svjesno ili ne, uvijek se ponašamo ili djelujemo na određeni način da bi stvorili pozitivan utisak na druge.

  1. Ako ste prvo vidjeli tijelo žene :

Ovo podrazumijeva da je vaš karakter usmjeren prema velikodušnosti. Oni oko vas se dive pozitivnom pogledu koji imate na život. Kada ste u grupi, vaša učinkovitost govori sama za sebe i vi ste smatrani za visokog motivatora. Posvećujete se cilju i pratite ga.

Takođe ste poznati po svojim profesionalnim vještinama. Vi ste oštri u preuzimanju suptilnih signala u vašoj okolini i emocija drugih i kako oni pomjeraju svoje tijelo. Vi ste suosjećajni i oprezni ste da nikoga ne povrijedite vašim riječima.

Međutim, budući da ste lako pod uticajem energije koja je oko vas, vi ste vrlo selektivni kada se radi o ljudima oko vas. U balansu ste sa svojim emocijalnim stanjem i lako možete postaviti zdrave granice kada su u pitanju drugi.

2. Ako ste prvo vidjeli lik mučkarca :

Veoma ste dobri u zadržavanju svojih emocija i osjećanja za sebe. Gledajući u vas osoba ne bi bila u mogućnosti da kaže da li ste duboko zabrinuti zbog nečega. U društvu, vi ste poznati po vašem vođstvu i visokom nivou energije.

Vi ste vrlo analitički i čvrsti u svojim odlukama. Iako su možda jednostavni, ne znači da slijepo prate masu. Vi ste znatiželjni i jasni i ljudi vole biti oko vas jer imate vrlo jaku pozitivnu auru.

Budući da cijenite ljude u vašem životu, uvijek ih stavite na prvo mjesto. Međutim, ponekad se osjećate kao da morate biti uvjereni da ste i vi voljeni.

Izvor: novi početak

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.