Ko je bio Mirko Butulija

Uzoran, mlad poslovni čovek, rado viđen u poslovnim krugovima, čovjek od riječi i povjerenja, koji je postigao brojne uspjehe u Srbiji i svijetu, i svuda bio priznat i cijenjen.

Sekretar AMSS Predrag Đurđev koji je sa više hitaca u b i o direktora tog preduzeća Mirka Butuliju neposredno prije toga posvađao se sa drugim zaposlenim.

Đurđev se posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se Butulija uključio u pokušaju da spriječi svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti. Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao Butuliju.

Tragedija se dogodila danas popodne u prostorijama AMSS u Ruzveltovoj ulici.

Butulija iza sebe ostavio četvoro maloljetne djece 

Mirko Butulija rođen je 19. septembra 1976. godine. Otac je četvoro maloljetne djece.

Uzoran, mlad poslovni čovjek, rado viđen u poslovnim krugovima, čovjek od riječi i povjerenja, koji je postigao brojne uspjehe u Srbiji i svijetu, i svuda bio priznat i cijenjen.

Na čelu AMS S nalazio se od 22. jula 2014. godine i za vrijeme njegovog mandata Auto-moto savez doživio je procvat. On je najuspješniji predsjednik AMS S u istoriji. Butulija je prvi sa Balkana bio član Upravnog odbora FIA Regije 1, jedne je od četiri regije koje čine Međunarodnu automobilsku federaciju (FIA), koja obuhvatajući nacionalne automobilske organizacije iz zemalja Evrope, Afrike i Bliskog Istoka ujedno čini i najveću regiju ove federacije. Bio je predsednik rukometnog kluba Crvena zvezda, koji je postavio na zdrave noge.

Mirko Butilija bio je član Upravnog odbora Udruženja Trebinjaca „Jovan Dučić“ i predsednik moto-kluba „Stara Hercegovina“, navode beogradski mediji.

BN/Kurir

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.