Elektro-Hercegovina poručila Karleuši da imaju struje i za izvoz

Ne stišava se bura koju je Jelena Karleuša podigla komentarima na račun stajlinga kandidatkinje Mire Medan iz Hercegovine koja je proteklog vikenda nastupala u takmičenju „Zvezde Granda“.

„Je li Trebinje na planini? A, reci mi je li imate tamo struju? Imate li interneta?“, pitala je Karleušu Hercegovku nezadovoljna njenim izgledom.

Nakon ovog skandala danas su se oglasili iz Elektro-Hercegovina, koji su uputili dopis kojim Karleuši dokazuju da Hercegovina ima struju.

Wind farm near Tehachapi, California

„Obavještavamo gospođu Karleušu da je struja u Hercegovinu stigla još krajem 19. vijeka, dok je preduzeće „Elektro-Hercegovina a.d. Trebinje osnovano 1949. godine. Ne samo da proizvodimo dovoljne količine električne energije već imamo i višak pa izvozimo struju na regionalnom tržištu. A da Hercegovina ide u korak sa vremenom dokazuje izgradnja jedne od najvećih vjetroelektrana na ovim prostorima“, navodi se u dopisu koji je otišao na Karleušinu adresu.

Podsjetimo, takmičarka iz Hercegovine nije željela odgovori na Karleuišina pitanja pa je demonstrativno napustila scenu, a pjevačica poznata po skandalima nije stala na ovom te je nastavila sa salvom kritika na odabir garderobe.

„Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ti sa tim čarapama i cipelama dala sebi autogol. Da si otvorila Instagram ili prelistala časopise, nikad ne bi sebi dozvolila da dođeš tako obučena. Izgledaš kao tri dinara i cirkuska jahačica“, rekla je ona.

U njenu odbranu stalo je i „Udruženje Hercegovaca koji imaju internet“ čiju objavu takođe prenosimo.

„Čitava Hercegovina ima internet i Instagram i nažalost svi smo vidjeli fotografije Karelušinog polnog organa. Mi sada njoj postavljamo pitanje: Imaš li ti ženu photoshop, jesi li čula za filtere, zašto ih ne koristiš kada šalješ slike svom ljubavniku?“, pitaju se oni.

Izvor: 50nijansipive

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.