Predsednik uživo čestitao premijerki rođenje sina VIDEO

Beograd — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je gostujući na TV Prva premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Đurđić na rođenju sina Igora.

Istovremeno je onima koji su na to imali uvredljive komentare poručio da nikada neće uspeti da ga uplaše i podele pristojnu Srbiju. Vučić je, u Jutarnjem programu TV Prva, poželeo Brnabić i njenoj partnerki da Igor bude zdrav, srećan, pametan i uspešan.

Upitan za negativne komentare, vređanja i ruganje preko društvenih mreža, on je rekao da voditelji žele verovatno da kažu da su ti naši političari, koji su to činili, primitivni, ali da to ne smeju da kažu, jer javnost na društvenim mrežama neće to da prihvati. 

Na pitanje o komentaru Sergeja Trifunovića tim povodom, rekao je da je Trifunović „najgori društveni talog te društvene elite“. Predsednik je kazao da nije video uvredljive komentare, ali je konstatovao da su verovatno vređali dete, Anu i Milicu. 

To samo govori o njemu. Njihov problem je što nisam fasciniran njihovim bezobrazlukom i primitivizmom. To je sve ta naša ‘moderna elita’, koja će da nas uvede u 21. vek. Čestitam“, konstatovao je on.

VIDEO

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.