MIODRAG ZVIJER: „Magister“ – sistem koji pomaže mladima da bolje uče i savladaju gradivo!

Gost emisije „Intervju“ bio je Miodrag Zvijer, direktor studija za savremenu edukaciju „Magister“ (www.magister.rs).

Polazeći od potrebe savremenog razvoja, koji se prvenstveno bazira na obrazovanju, kontinuiranom stručnom usavršavanju i doživotnom učenju, 2000. godine nastala je ideja da se osnuje studio za savremenu edukaciju, konsalting i informatičke usluge koja je za svoj najvažniji cilj imala istraživanje obrazovnog sistema Srbije, analizu nedostataka i njihova rešenja, kroz primenu najsavremenijih informacionih tehnologija.

Idejni tvorac je Miodrag Zvijer Magister, direktor i vlasnik Magister-a. Projekat je 2006. godine dobio ime ”Magister”. Sve veća potreba za obrazovanim i stručnim kadrom, koji može da prati i prilagođava se novonastalim promenama na polju društvenog i tehnološkog razvoja, dovela je do rađanja ideje da se, na moderan i savremen način, pomogne ljudima da, pored formalnog obrazovanja koje stiču ili su već stekli u redovnim obrazovnim institucijama, ostvare ovaj cilj.

Da se unapredi postojeći obrazovni sistem kroz njegovu duboku analizu, kao i analizu obrazovnih sistema u svetu. Investiranje u obrazovanje predstavlja investiranje u razvoj individualne ličnosti, čime se doprinosi i sveukupnom napretku zajednice u kojoj se živi i radi. Učenici Magister-a su, tradicionalno i godinama unazad, na prvim mestima listi škola u Beogradu po rezultatima koje su osvojili na prijemnim i maturskim ispitima.

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Izvor: Slobodna Hercegovina

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.