Trudnica koju je policija jutros privela izgubila bebu

Policija je jutros u Baru ponovo krenula da intervencijom i sprovođenjem sile nad demonstrantimakoji pokušavaju da spriječe mehanizaciju da uđe u dvorište gimnazije.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, jedna aktivistkinja koja je sjedala na pločniku je uzviknula pripadnicima policije da je trudna i da je ostave na miru.

Međutim policija se oglušila na njene uzvike, kao i na negodovanje ostalih demonstranata i nasilno je uklonila sa mjesta na kojem je protestovala.

Kako je saopšteno na Fejsbuk stranici – Zaustavimo gradnju vrtica u dvoristu Gimnazije/Ekonomske,  trudnica prema kojoj je policija jutros primijenila silu izgubila je bebu.

,,Sve vas koji ste bili zabrinuti za našu hrabru lavicu Ivanu, sa žaljenjem moram da obavijestim da je ona dobro, ali da je izgubila bebu… ne znam šta više da vam napišem, Bar plače danas”, saopšteno je na ovoj grupi.

17. januara u dvorištu barske Gimnazije posječeno je više od 90 stabala čempresa, nakon čega je uslijedila reakcija nezadovoljnih građana koji i dalje na protestima negoduju zbog te odluke.

Čempresi su posječeni da bi se na toj lokaciji gradio vrtić.

Pogledajte VIDEO

Izvori: Vijesti / Volim Podgoricu

1 Komentar

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.