Stanivuković objavio novi snimak “ispitivanja” u policijskim prostorijama

Narodni poslanik Draško Stanivuković uprkos najavi krivične prijave protiv njega zbog kako je navedeno iz MUP-a, neovlaštenog snimanja i prisluškivanja, danas je objavio novi audio zapis ispitivanja Ivana Begića u prostorijama policije RS.

Na snimku se između ostalog čuje kako policajac prijeti Begiću da će ga “gdje god vidi u gradu išamarati”.

‼️ НОВИ СНИМАК ‼️

‼️ НОВИ СНИМАК ‼️❌ Гдје год те видимо, ЗГАЗИЋЕМО ТЕ!!!?❓ Да ли је ово само БАХАТО како наводите или су овдје ЈАСНЕ ПРИЈЕТЊЕ!!‼️ Твоја ИЗЈАВА нам се не УКЛАПА!У шта треба да се УКЛОПИ?У ваш МОНТИРАНИ ПРОЦЕС!!!❌ Инспектор на САСЛУШАЊУ спомиње имена НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА Јелене Тривић и моје име и износи јасне ПОЛИТИЧКЕ СТАВОВЕ!‼️ Ово је СТРАНАЧКА ПОЛИЦИЈА.У наредним објавама вам достављам фотографије КАЛЕНДАРА СНСД-а из ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ у канцеларијама НАЧЕЛНИКА ОДЈЕЉЕЊА, као и качкете СНСД-а из ПОЛИЦИЈСКОГ АУТОМОБИЛА.❌ Управо је КРИМ ПОЛИЦИЈА била на ВРАТИМА моје куће.‼️ Услов под којим пристајем да ме САСЛУШАТЕ јесте да са мном у ПРОСТОРИЈИ гдје ме саслушавате буде 14X онолико људи колико ме ИНСПЕКТОРА саслушава јер они имају 14X више ОВЛАШТЕЊА па да будемо бар једнаки јер ме могу ИСТУЋИ и рећи да сам САМ низ СТЕПЕНИЦЕ ПАО!➡️ Уз све ове људе, наравно и мој АДВОКАТСКИ ТИМ!‼️ Мени КРИВИЧНА ПРИЈАВА за ПРИСЛУШКИВАЊЕ, а док сте ИВАНА саслушавали био сам на СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ за шта можете пронаћи доказе, видео запис и потврду о мом присуству на сједници.❌ Ивану и мени КРИВИЧНА, а ИНСПЕКТРОРУ само ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПАК?❓ Да можда име ИНСПЕКТОРА није МИЛОШ БАНДИЋ? ➡️ Хвала људима који су ми синоћ доставили нови АУДИО СНИМАК.У МУП-у има много добрих, поштених људи, који су жељни ПРАВДЕ и ИСТИНЕ па врло радо овакав материјал са мном подијеле. Хвала им!‼️ Уколико наставе даље са оваквим лажима из ВРХА МУПА и њихових РЕЖИМСКИХ ТЕЛЕВИЗИЈА наредне седмице објављујем ВИДЕО ЗАПИС који ће до краја ОТКРИТИ њихове планове.💪 До тада, ми настављамо даље са борбом.

Geplaatst door Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković op Vrijdag 15 februari 2019

Video

Izvor: BL Moj grad

1 Komentar

  1. Stanivuković je naš Pernar,dovoljno bogat i bahat da podjebava režim (u kome se i njegov tajo obogatio )… Dali će promijeniti bilo šta neće.Sjetite se šta je uradio naš Slavko takodjer „mali od skandala“. Stanivuković gubi kompas jer nikad nije živio u realnosti. Nije kopao vinograd za dnevnicu od 10 maraka. On je jedan od njih, inscenirao je ovo sve u kuhinji kraiških tajkuna.Već u nedjelju na izbore pa rušiti Mika i Luja.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.