LEGLO ZMIJA U CENTRU TREBINJA Omotane oko vodovodne cijevi čekaju lijepo vrijeme

U centru Trebinja kod mosta Iva Andrića danas se odvijala prava drama, kad su radnici trebinjskog „Vodovoda“  pošli da promijene cijev koja je pukla.

Nakon što su otvorili šaht, ugledali su dvije zmije i pozvali vatrogasce i zaposlene u ustanovi „Ekologija i bezbjednost“ Trebinje.

Mišo Pamučina, radnik ovog preduzeća, spustio se da ubije zmije koje su radnici vodovoda vidjeli, ali je kad se spustio dublje, ugledao deset do petnaest zmija različitih veličina omotanih oko cijevi.

– Nisam mogao da vjerujem šta vidim. Kako su osjetile da se nešto dešava počele su se komešati i dizati glavu,  tada sam shvatio da sam u uskom prostoru da bih bilo šta uradio, već da mogu samo nastradati – priča Mišo za srpska.info.Izašao sam i pozvao kolege u firmi da ih obavijestim na šta sam naišao.

Majstori iz „Vodovoda“  su uspjeli riješiti kvar sa drugog mjesta, a ja sam zapalio dio oko šahta, jer je to bilo jedino rješenje, pošto je poznato da zmije bježe od dima.

– Nevjerovatno je da su bile omotane oko glavne vodovodne cijevi koja je izuzetno hladna, i to u centru grada – priča Mišo koji radi i kao deminer.

On kaže da je bio u mnogo opasnih situacija do sada, ali da je ova danas bila nešto, na šta ni u snu nije mogao pomisliti da će se sa tim suočiti.

Izvor: D. Čolović / Srpskainfo

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.