NADAM SE DA ĆE DIJETE KOJE ĆE MAMA RODITI BITI BOLJE NEGO JA: Nikola (12) ostavio oproštajno pismo roditeljima koje slama srca!

Kako saznajemo, tijelo mališana pronašli su ukućani oko 18 sati, a pored tijela nađeno je i oproštajno pismo, u kome je Nikola navodno naveo razlog zbog kojeg je odlučio da sebi oduzme život.

– Nikola je išao u šesti razred osnovne škole i navodno je popustio u školi. Na polugodištu je imao slabije ocene, pa su ga roditelji kritikovali i malo grdili zbog toga. Izgleda da je njega to jako pogodilo. On je upravo to i napisao u oproštajnom pismu koje je ostavio roditeljima – kaže naš izvor i dodaje da je mališan pored oproštajne poruke roditeljima ostavio i svoju ušteđevinu. Srce da prepukne – kaže naš izvor.

Kako saznajemo, mališan je u pismu navodno napisao: „Ne mogu više da podnesem kritike zbog loših ocena. Sada više nećete imati koga da kritikujete. Nadam se da će dete koje će mama roditi biti bolje nego ja, nadam se da će vas ono usrećiti. Nemam ništa više da vam ostavim sem ušteđevine od 15 evra.“

Mali Nikola živeo je sa roditeljima – majkom, koja je u sedmom mesecu trudnoće, ocem i mlađom sestrom. Prema rečima našeg izvora, dečak je u nedelju obio fioku u kojoj njegov otac drži oružje.

Divna porodica

Komšije porodice Marković juče su bile u potpunom šoku. Za dečakovu porodicu imaju samo reči hvale.

– Dečakovi otac i majka su se u selo Negosavlje doselili pre nekoliko godina. Kupili su kuću i lepo su živeli. On je izdržavao porodicu sečom i prodajom drva, a zaposlen je i u rudniku „Lece“.

Porodica nastradalog dečaka, osim njega, ima i mlađu ćerku.

– Dečakova majka je trudna, čekaju treće dete. Ona i njen suprug su van sebe – kaže komšija i dodaje da je Nikola bio divno dete.

– Uvek je bio veseo i radoznao. Pametno dete. Mnogo nam je teško zbog ovoga. Samo dan pre bio je na igralištu u selu – ispričao je komšija.

Izvor: Kurir

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.