Đokić: Napredak Srpske vidljiv u svim segmentima

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je u petak u Bijeljini da je napredak Republike Srpske vidljiv u svim segmentima i da će socijalisti nastaviti da se zalažu za napredniju državu i razvijenije društvo.

“Naša borba za ostvarenje tih ideja trajaće i narednih decenija, a ona je vidljiva kroz rad SP-a i naš uticaj na politike, zakone i institucije Srpske”, rekao je novinarima Đokić koji je u Bijeljini prisustvovao stranačkoj proslavi.

On je istakao da je Republika Srpska solidarna, odgovorna Republika, zasnovana na principima humanističkih vrijednosti, u kojoj se teži ka stvaranju društva jednakosti, što su principi koje konstantno provodi ova partija.

“U Bijeljini smo, kao i širom Republike Srpske, svih prethodnih decenija vodili politiku koja je uspijevala da se otrgne iz vrtloga dnevnih političkih sporova i sukoba, ponekad i potpuno bespotrebnih”, ocijenio je Đokić i zahvalio Gradskom odboru SP-a Bijeljina na marljivom radu i uspjesima tokom izbornih ciklusa.

Na tradicionalnom godišnjem druženju, koje je održano u salonu “Grand”, predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SP-a Nedeljko Jović rekao je da bijeljinski socijalisti iz jednog u drugi izborni ciklus ostvaruju dobre rezultate i da imaju stabilan politički rad.

“Nismo u politici radi ličnih interesa, nego isključivo zbog toga što vjerujemo u ideju SP-a i naše jedinstveno djelovanje će ubuduće donositi još bolje rezultate”, ocijenio je Jović.

Glas Banjaluke

2 KOmentara

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.