Delije drage, sad pričajte kakvo je more u veljači

Član gradske skupšine Splita, Martin Pauk, oglasio se povodom na*p*da na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, objavom na Fejsbuku u kojoj, mada osuđuje fizičko n*as*lje, srpske vaterpoliste optužuje da su sami krivi za n*pa*d.

„Da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negdje kod fontane stali, napravili selfije i stavili na Instagram, te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste proštali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam niko nije ništa mogao jer ste ‘moćni’, ‘ogromni’, ‘snažni’. Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru“, poručio je Pauk, prenosi Index.

Pauk, koji je član stranke Nezavisni za Hrvatsku i koji radi i u Hidrografskom institutu u Splitu, prije ove poruke napisao je kako su splitski vaterpolisti prije utakmice šetali Beogradom bez jasno vidljivih obilježja kluba, da su govorili ekavicom, ali da su u restoranu ipak bili prepoznati i nazvani ust*sha*ma.

„Jeste li iz ove kratke priče uspjeli da shvatite pouku? Jeste li primijetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dođu u Beograd, obuku civilnu odjeću bez ikakvih navij*čkih obilježja, a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene zvezde sa stavom ‘vidi nas koliki smo, ne može nam niko ništa“, napisao je Pauk.

Vaterpolisti Crvene zvezde su u nedelju u ranu zoru, oko šest časova, stigli u Beograd iz Hrvatske i to, kako je rekao direktor crveno-belih Igor Milojević, „psihički uznemireni“ zbog brut*lnog inc*denta. Sa druge strane, predsjednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić, najavio je da će se tražiti veće obezbjeđenje za naše sportiste, ali da nije siguran da će Zvezda pristati da posle ovakvog inc*de*nta igra u Splitu.

Blic

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.