Neko mora da podvuče crtu i kaže: „Druže, ovo je previše“: Ivan Ivanović u novom Nedeljniku

O cenzuri, trenutku kada je prelomio da ode, režimu, tabloidima, političarima, ljudima koji su ga podržali i onima koji su ga razočarali…

„Kreće emisija 8. februara na Jutjub kanalu, a istovremeno, nisam dobio ponudu za bilo kakav posao“, rekao je u intervjuu za novi broj Nedeljnika Ivan Ivanović u kom je između ostalog najavio „skromnu verziju“ popularne emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

„Verovatno nisam dovoljno dobar pa se čeka da se pojavi neko kome sam potreban ja takav nikakav. Dosta je bilo zezanja i ponižavanja. Platiće se cena koja treba da se plati i neko mora da podvuče crtu i kaže: ‘Druže, ovo je previše.’ Tako da ne dozvoljavam takva razmišljanja, ali jasno mi je da nijedna nacionalna frekvencija ne može da dozvoli luksuz da radim kod njih. Mnogo toga treba da se poklopi i ako se ne poklopi ne verujem da će biti tragedija. Ako ne može da se radi onako kako treba da se radi, onda i neće da se radi.

Pokušavam stalno ljudima da kažem da je čovečanstvo došlo do toga da nas vodi samo novac. Ali ne može baš uvek da nas vodi. Imao sam tu sreću da su stvari išle kako su išle i kad nisam imao hleba da jedem, novac mi nije bio broj 1, nego broj 2″, rekao je on.

Ivan Ivanović se vraća posle skoro dvomesečne pauze, a nakon što je napustio Prvu televiziju posle promene vlasnika i skidanja poslednje, humanitarne emisije, „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Voditelj, komičar i novinar pričao je za Nedeljnik o cenzuri, trenutku kada je prelomio da ode, režimu, tabloidima, političarima, ljudima koji su ga podržali i onima koji su ga razočarali…

CEO INTERVJU ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 7. FEBRUARA

Izvor: Nedeljnik

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.