VUČIĆ ODLUČIO DA LIČNO OBIĐE SVE GRAĐANE KOJI NE GLEDAJU TELEVIZIJU

SRBIJA, 5. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će obići sve građane koji ne gledaju televiziju kako bi im lično predstavio rezultate koje su on i Vlada Srbije postigli.

Predsednik je naveo da, iako se trudi da što više bude prisutan na televizijama i u ostalim medijima, uvek ima onih koji još nisu čuli šta ima da kaže.

– Ako neko misli da je meni lako da u ponedeljak gostujem na Hepiju, u utorak na Pinku, u sredu na RTS-u, a da ostalim danima držim po dve konferencije dnevno, grdno se vara. Ja uopšte ne volim da se pojavljujem u medijima, nisam taj tip čoveka, ali prosto moram jer i dalje postoji mnogo građana koji nisu obavešteni koliko nam dobro ide i koliko dobro žive – objasnio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da je on jedan, a građana sedam miliona, i da ne može sve da postigne, ali da je krenuo u kampanju od vrata do vrata u nadi da će je završiti pre nego što Srbija uđe u Evropsku uniju.

– U Srbiji postoji dosta onih koji ne gledaju televizije i ne čitaju novine. Ima nažalost i onih koji gledaju pogrešne televizije i čitaju pogrešne novine, koje ne izveštavaju na pravi način o našim neverovatnim uspesima na svim poljima, tako da sam odlučio da obiđem sve te građane – zaključio je predsednik.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik će svakom neobaveštenom građaninu održati  petominutnu  prezentaciju o uspesima ove vlasti, a ukoliko budu raspoloženi, dobiće i bonus prezentaciju o mafijaškoj hobotnici koju čine Đilas, Jeremić i Šolak.

Izvor: Njuz / Nenad Milosavljević

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.