„Udala se“ za duha i sad se razvodi: On se u braku promijenio, kaže crpi joj energiju

Mislim da je vrijeme da svako sazna da je moj brak gotov. Sve ću vam objasniti kada za to dođe vrijeme, ali sve što ću vam trenutno reći jeste da trebate biti vrlo oprezni kada se bavite duhovnošću, to je nešto u vezi sa čim ne smijete zabrljati, napisala je AmandaAmanda.

Raskidi su uvijek teški. Jedna žena oplakuje krah svoga braka s nekoliko stotina godina starim gusarom. 

I ne, on za nju nije duh. Magazin People izvijestio je prošle godine da je Amanda Teague, žena iz Irske, održala ceremoniju vjenčanja za tristogodišnjeg duha nazvanog Jack. 

Amanda je organizirala privatnu ceremoniju na brodu, a da bi brak bio zakonit 45-godišnja žena je angažirala šamanskog svećenika koji je vodio ovu ceremoniju. 

Ali par nije uspio dočekati ni prvu godišnjicu braka, piše Irish Mirror. 

– Mislim da je vrijeme da svako sazna da je moj brak gotov. Sve ću vam objasniti kada za to dođe vrijeme, ali sve što ću vam trenutno reći jeste da trebate biti vrlo oprezni kada se bavite duhovnošću, to je nešto u vezi sa čim ne smijete zabrljati – napisala je Amanda koja ima petero djece. 

Amanda je ranije objasnila da je svoju „duhovnu dušu“ srela 2014. godine kada se pojavio pokraj nje dok je ležala u krevetu. 

– On je tamnoput i ima crnu kosu. Rekla sam mu kako baš i nisam oduševljena što povremeno imam seks s duhom i htjela sam da ozakonimo našu vezu. Željela sam da imamo veliko tradicionalno vjenčanje, da nosim bijelu haljinu, meni je to bilo veoma bitno – rekla je Amanda. 

Nakon što je otkrila vijest o razvodu, Amanda je za Inside Edition otkrila i šta ju je potaklo na ovaj čin. 

– Voljela bih da se nikad nisam udala za njega. Voljela bih da sam ta zdrava osoba prije nego što sam ga upoznala. Jack je svoje ponašanje potpuno promijenio u braku, on je lijep odnos prepun ljubavi pretvorio u nešto ružno – rekla je Amanda. 

Naime, Amanda je u braku dobila niz zdravstvenih problema i zaključila da Jack iscrpljuje njenu energiju koju dalje koristi za svoje sebične namjere.

Izvor:  Faktor

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.