“RAZUMIJEM DAVOROVU BOL, ALI PONEKAD KAŽEM NEKU POGREŠNU IZJAVU” Dodik apelovao na tužilaštvo da UBRZA rasvjetljavanje smrti Davida

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovo je apelovao da tužilaštvo ubrza rasvjetljavanje smrti mladića Davida Dragičevića jer je to jedino mjesto gdje to može biti riješeno.

– Apelujem, zahtijevam, molim, tražim i sve što je potrebno da tužilaštvo ubrza neophodne radnje – rekao je Dodik večeras za Radio-televiziju Republike Srpske.

Dodik je rekao i da razumije bol Davora Dragičevića, kao oca koji je izgubio dijete, ali da ponekad izgubi smirenost, učini grešku i kaže neku pogrešnu izjavu.

– Tako je bilo i u slučaju Davora Dragičevića. Rekao sam nešto pogrešno, za to pogrešno se izvinjavam. Običan sam čovjek, ali i čovjek koji nosi dosta odgovornosti, ali nikada nisam izgubio osjećaj saosjećanja sa ljudim u njihovim tragedijama – naveo je Dodik.

Odgovarajući na pitanje da li ovo pitanje može uticati na ishod izbora, Dodik kaže da je to pitanje prisutno u javnosti, ali da izbori i predizborno vrijeme nose i niz drugih koja čekaju odgovor.

– To su pitanja našeg opstanka, očuvanja Republike Srpske, njene snage, političke, ekonomske i socijalne pozicije, njenih prijatelja, pa čak i onih koji žele da ona nestane – naglasio je Dodik.

Kada je riječ o miješanju stranaca u izborni proces, Dodik je naveo da se za to zna, ali da je veoma važno ukazivati na to, a najvažnije pitanje jeste ko se tome može suprotstaviti, odnosno ko želi, ima karakter i snagu da brani Srpsku.

– Ne smijemo olako preći preko tih činjenica jer su stranci već 20 godina neprestano atakovali na naše pravo i slobodu. Zato je važno da oni koji vode Republiku Srpsku ne dozvole razvoj bilo kakvih procesa koji je mogu ugroziti – ističe Dodik.

Srpska Info

2 KOmentara

  1. Ajdee?? A što nisi apelovao, ili naredio kao i drugu istragu, prije pola godine nego baš sad pred izbore?? I nakon što si popljuvao Davora i reko ad ćeš ga pomesti osmog?? Valjda ti je neko pametniji rekao da će tebe mesti osmog pa te stra??? I treba da te bude strah šta si počinio i još činiš

  2. ….kaze „PONEKAD KAZEM POGRESNU IZJAVU“….E, MOJ MIloRADE , DA JE SAMO PONEKAD , A OSIM TOGA OVA RECENICA SAMA PO SEBI GOVORI KOLIKO NEPOZNAJES SVOJ JEZIK…NE MOZE SE „KAZATI POGRESNA IZJAVA „, MOZE SE SAMO POGRESNO IZAJVITI ….

    TI SI SAMO OVCA U ZEMLJI VUKA KARADZICA

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.