Dodik najavio dolazak u Hercegovinu

Sve češće se među građanima postavlja pitanje zašto nema Dodika u Trebinju. Dok je na vlasti bio Vučurević mogli smo i pretpostaviti, ali prošlo je već sedam mjeseci kako Slavko nije ovdje pa se među građanima sve češe postavlja logično pitanje zašto Dodika nema. „Nijesmo ni mi gubavi“, reče jedan čovjek na pijaci.

Uspjeli smo da dođemo do odgovora na ovo pitanje. Dodik je na konferenciji za štampu na pitanja novinara zašto ne ide u Hercegovinu rekao da je razlog zdravstvene prirode.

„Moram da objasnim mojim glasačima da ja ne dolazim u Hercegovinu iz prostog razloga što mi se smuči svaki put kada idem autom preko Tjentišta. Muka mi krene već od prve krivine iza Neškovićeve pumpe, a drži dok ne povratim, ne mogu da prođem bez toga. Krivudavo, usko, lijevo, desno, gore, pa obori, rupe po putu, užas. Ja ne znam kako onaj narod ovuda vozi, da sam na njihovom mjestu ne bih nikuda išao onakvim putem.  Jednom mi je bilo došlo da umrem, ali mi bilo žao naroda šta bi bez mene, pa nisam umro.

Jednom su me prevarili pa sam krenuo preko Mostara na Ljubinje za Trebinje. Od Stoca do Ljubinja sam deset puta pomislio da ću se strmoglaviti niz liticu, kakvi su ono putevi. Kada naiđe kamion uz Žegulju iz suprotnog pravca svi se krstimo da nas ne zakači.

Meni nikako nije jasno što vi Hercegovci ne popravljate i ne radite one puteve. Toliko bogatstvo imate, toliki novac se kod vas stvara, a vi ni poštena puta nemate. Ne znam za šta vama služe onaj HET i Terma. Kao da nije to vaše, ništa mi nije jasno. Eto vas tamo, kada vi nećete, neće vam niko drugi.

Stari helikopter mi nije baš u nekoj funkciji, a novi tek trebam da kupim. E, čim kupim novi helikopter eto mene u Hercegovinu.“ – objasnio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Leutar.Net


 (Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

1 Komentar

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.