Čubrilović se riješio kamena u bubregu na putu Ljubinje – Trebinje

Danas je u našem gradu boravio predsjednik Narodne Skupštine RS Nedjeljko Čubrilović koji je kao osvjedočeni poznavalac prilika u Trebinju i hercegovačkoj regiji iskazao sopstveno oduševljenje vizijama razvoja grada i do sada postignutim rezultatima.

Ono što ga je posebno oduševilo je saradnja susjednih opština ove regije, a koja se ogleda kroz usaglašeno djelovanje Saveza opština Istočne Hercegovine. Budući da je svakako akcenat stavljen na razvoj turizma, Čubrilović je izrazio divljenje prema vizionarskom potezu novih trebinjskih vlasti koje su obustavile radove (započete neposredno prije lokalnih izbora u oktobru 2016.) na rekonstrukciji magistralnog puta na potezu Trebinje – Ljubinje (i obratno).

Naime, radovi na pomenutoj saobraćajnici su obustaviljeni kako bi se i sa istočne strane podstakao razvoj turizma u susjednom Ljubinju. Podsjetićemo Vas na jučerašnju izjavu predsjednika NSRS da loš put preko Žegulje primorava vozače da svrate u ovaj hercegovački gradić, odmore se i nastave dalje na istok, a u konkretnom slučaju na zapad. To je jedini razlog zbog koga predizborno obećanje nove vlasti grada Trebinja nije ispunjeno.

Budući da su ovim dobrosusjedskim gestom trebinjskih vlasti ipak oštećeni građani Trebinja, predsjednik Čubrilović je predložio da se krajem izborne 2018. godine nastavi sanacija ovog dijela magistralnog puta M-6, ali tako da će se započeti radovi na rekonstrukciji lijeve kolovozne trake, gledano iz pravca Trebinja. Na ovaj bi način ipak djelimično bilo ispunjeno predizborno obećanje iz 2016., a opština Ljubinje ne bi bila oštećena narušavanjem turističke infrastrukture.

Na kraju posjete Trebinju Nedjeljko Čubrilović je želio posjetiti aerodrom Zupci, ali su mu predstavnici naše gradske vlasti, ne želeći da ga uvrijede i dovedu u nezgodnu situaciju objasnili da zbog loših meteoroloških uslova avioni ne lete i da nema potrebe da se dodatno maltretira na kraju naporne radne posjete Hercegovini.

Pogledajte VIDEO

LEUTAR:NET

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.