ЧУБРИЛОВИЋ – Удвостучили смо број туриста у Љубињу

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић рекао је данас да се у општини Љубиње удвостручио број туриста у задњој години. Овом резултату највише је допринијело нерјешавање проблема водоснабдијевања, електронапајања и путне комуникације према Стоцу, са којима се ова локална заједница суочавала већ годинама.
„Лош пут утиче на аутомобиле и возаче из европских земаља, па се возачи уморе возећи од Стоца до Љубиња, тако да се морају одморити у њему. Мислим да је ово велика прилика која се мора искористити, јер рјешавањем путне комуникације ти возачи ће само проћи кроз ову општину да не попију ни кафу, а штета је.“ рекао је Чубриловић.
Чубриловић је након разговора са представницима општине Љубиње изјавио да су проблеми ријешени, те да је данас договорен пут и начин како да се изнађу средства да се број туриста утростручи.

(Ово је текст сатиричног садржаја. Написан је без намјере да некога увриједи или омаловажи. Његова сврха је указивање на негативне трендове у друштву и искрен и необавезујући покушај утицаја на њихово исправљање)

ЛЕУТАР:НЕТ

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.