Samo čovjek bez poštovanja i empatije ovdje se može smijati i pjevati

“Zbog današnjeg sramnog ponašanja predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika na obilježavanju 32 godi ne od proboja ‘Koridora života’, kao Srbin osjećam se posramljenim pred svim žrtvama koje su svoj život dale za proboj koridora, kao i njihovim porodicama koje su ostale bez sinova i očeva za našu slobodu. Duga njiva je sveto mjesto na kojem se danas ćuti i plače, na kojem se služi pomen za 855 žrtava Vojske Republike Srpske i 14 pripadnika MUP-a Srpske, i krajnje je nedolično da se pjeva i vrijeđa kao što to učinio Dodik.“

Ovo je rekao načelnik opštine Modriča Jovica Radulović.

Duga njiva i sjećanje na proboj ‘Koridora života’ „, kaže on, mjesto su pijeteta i nacionalnog jedinstva, i dugujemo duboko izvinjenje svim stadalim zbog skrnavljenja ovog svetog mjesta i dana.

“Samo čovjek bez poštovanja i empatije na takvom mjestu može se smijati, pjevati, držati slovo o sebi, a ne o onima koji su stradali, i vrijeđati druge.  S dubokom tugom mogu reći da mi je žao što na najvažnijoj funkciji u zemlji imamo tako nedostojnog čovjeka“, poručio je Radulović.

(BN) Foto: BN

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.