EP Srpske: Struja će doći u narednih nekoliko sati

Struja će doći u narednih nekoliko sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Republike Srpske.

Iz Elektroprivrede Republie Srpske saopšteno je da su u stalnom kontaktu sa elektroprivredama iz regiona i da se pokušava naći rješenje nastalog problema.

Porpralol Elektroprivrede Srpske kaže da je problem nastao na elektrodistibutivnoj mreži u Crnoj Gori, te da su realna očekivanja da sistem profunkcioniše u narednih nekoliko sati.

Kako BN TV nezvanično saznaje, struja je već stigla u Brčko distrikt.

Podsjećamo, cijela Republika Srpska danas je ostala bez struje, tako je u FBiH.

Opšti kolaps elektro sistema, da skoro cijela teritorija BiH ostane bez struje nije se skoro dogodio. Imali smo parcijalnih kvarova po gradovima, pa i regijama, ali nikada u skorije vrijeme to se nije dogodilo u cijeloj BiH.

Nezvanično, struje nema u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Mađarskoj…Srbija ima struju.

Zbog ispada na mreži Crnogorskog elektrodistributivnog sistema bez napajanja je skoro cijelo područje Crne Gore, a kako navode crnogorski mediji, izbio je požar na jednom od dalekovoda.

Crnogorski mediji javljaju da struje nema u Budvi, Baru, Risnu, Podgorici, Zeti, Danilovgradu, dok Pobjeda javlja da je izbio požar na jednom od dalekovoda, te da je to uzrok havarije.

Kako javljaju naši čitaoci, bez struje je ostala i operaciona sala bijeljinske bolnice, jer im agregat trenutno ne radi?!

(BN) Foto: Capital

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.