Poziv Marfiju da klekne pred velikog Dodika

„Gospodine Marfi, razgovarajte sa legitimno izabranim predsjednikom Republike Srpske i shvatićete zašto je Milorad Dodik lider srpskog naroda“.

– Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić poručila je da je lider ove stranke i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nezamjenjiv i nepobjediv što potvrđuje i sve veća i veća podrška koju ima.

„Nadam se da je ambasador SAD Majkl Marfi naučio brojati i da će shvatiti da je Dodik lider srpskog naroda koji mu decenijama ukazuje najveće povjerenje“, istakla je Vulićeva.

Ona je poručila Marfiju da poštuje Dejton, da poštuje Republiku Srpsku, srpski narod i sve narode koji žive u BiH, te da to jedino ima smisla u državnoj zajednici kakva je BiH.

„Gospodine Marfi, razgovarajte sa legitimno izabranim predsjednikom Republike Srpske i shvatićete zašto je Milorad Dodik lider srpskog naroda. Svoje voli, tuđe poštuje. Njegovo, kao i opredjeljenje srpskog naroda, jeste dejtonska BiH, a sve ostalo je avanturizam koji vodi ka podjelama, raspakivanju Opšteg okvirnog sporazuma za mir i besmislenosti uloge međunarodne zajednice“, poručila je Vulićeva.

(BN) Foto: Agencije

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.