Primitivac, bivši gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević, fizički nasrnuo na saradnika Nebojše Vukanovića u apoteci

Bivši gradonačelnik Trebinja, sada odbrornik Selakovog i Skokovog SPS-a u Skupštini grada Trebinja Slavko Vučurević, ušao je danas oko 11 časova u apoteku u Trebinju i napao prijatelja i saradnika Nebojše Vukanovića, čije ime ne želimo pominjati da ga ne bi stavljali u sličan kontekst sa primitivcom. Bez riječi i bilo kakvog povoda primitivac Vučurević je sa vrata počeo da psuje i prijeti, na iznenađenje radnika i svih koji su se tu zatekli, a potom je pokušao pesnicom da udari prijatelja, uz prijetnje da će on pokazati njemu i „lideru“, aludirajući na Vukanovića.

Intervencijom radnika i kupaca spriječen je veći incident i fizički sukob, a čim je pozvana policija Vučurević se udaljio sa lica mjesta svojim automobilom, uz psovke i prijetnje. Nije ovo prvi put da se primitivac Slavko Vučurević ponaša nasičnički, prijeti i fizički napada ljude, što su potvrdili i policijski inspektori tokom saslušanja u Policijskoj upravi Trebinje.

Slučaj je prijavljen policiji, radnik apoteke je potvrdio kao svjedok šta se dogodilo, postoji i snimak sa video nadzora, pa ostaje da se vidi da li će i kako biti kažnjen Vučurević.

Mi smo legalisti koji poštuju institucije, iako su one dobrim dijelom zarobljene i u službi vladajuće oligarhije, a ako se slični incidenti ponove, a krivci ne budu kažnjeni, mi se moramo sami braniti i organizovati od nasilnika i provokatora, a ima nas hvala Bogu sasvim dovoljno i nećemo dati da se na nama bilo ko iživljava.

Ako se pravda bude dijelila oko za oko zub za zub, onda je to put u anarhiju, a za to će krivci biti odgovorni službenici koji gledaju kroz prste moćnicima, a progone one koji se bore protiv nepravde. Zato očekujemo da policija i tužilaštvo reaguju u skaldu sa zakonom, jer siguran sam da provokacija i napad nisu slučajni niti je ovo izolovan slučaj već jedan u nizu incidenta i provokacija.

Detaljnije u video priogu:

Izvor: Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.