Jelena Trivić: Podržavam Vučića i biću u Beogradu na mitingu podrške Vučiću

Ako za nekoga kažete da je opustošio Srpsku, da ju je raselio, da je srpžio zemlju, da je uništio privredu i ekonomiju, da sve negativno dolazi iz tih struktura, ne možete sa njim da sarađujete.

Narodni front ima za cilj da pomrsi konce režimu u Republici Srpskoj. Mi smo istinska opozicija i alternativa režimu Milorada Dodika i sarađivaćemo sa svima koji žele da ga sruše, rekla je Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta u emisiji Mat BN TV.

„Ako za nekoga kažete da je opustošio Srpsku, da ju je raselio, da je srpžio zemlju, da je uništio privredu i ekonomiju, da sve negativno dolazi iz tih struktura, ne možete sa njim da sarađujete. Mi to treba da mijenjamo.To je osnovni koncept Narodnog fronta i jedini eliminatorni faktor oko kog nema pregovora: Ništa sa režimom“, jasna je Trivićeva.

Jelena Trivić objašnjava da je Narodni front osnovan kao političku stranku s ciljem da doprinese napretku i prosperitetu Republike Srpske i boljem života njenih građana.

Ona je dodala u opozicionim strankama ima ljudi koji žele da prave kombinacije sa režimom ali da su vrata Narodnog fronta otvorena za saradnju sa svim iskrenim opozicionarima koji žele da sruše Dodikov nenarodni režim.

„Osnivanjem ove stranke investiram sebe kao čovjeka u svakom smislu i pokrećem nešto novo. Krećem ispočetka, to je najteži ali najispravniji put. Na političku scenu u Srpskoj smo unijeli neku novu energiju, svježinu i dah“, objašnjava Trivićeva.

Istakla je da joj je posebno drago to što niko,  kada su krenuli u osnivanje Narodnog fronta, nije imao ni najmanju insinuaciju da će to biti stranka „prikolica“ režima.

„Svi su znali da će to biti stranka najdalja od sadašnjeg režima u Srpskoj, s obzirom na moj dosadašnji rad. Borila sam se do sada bez rezerve, zadrške, bez kompromisala, ne praveći ustupke i talove sa Dodikovim režimom“, kazala je Trivićeva.

To je stvar principa, morala i političke doslednosti, smatra ona.

Glede tragedija i ubistava u Srbiji rekla je da vlast u Srbiji nema veze s tim, da nema razloga za proteste protiv vlast u Srbiji, dodavši da će ona ići na miting podrške Vučiću 26. maja u Beograd i pozvala je svoje simptatizere da joj se pridruže.

Izvor: Buka

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.