Vuk Janković briljirao iz tri predmeta na republičkim takmičenjima

Učenik devetog razreda OŠ “Vuk Karadžić” iz Trebinja Vuk Janković osvojio je prvo mjesto i nevjerovatnih 100 bodova na republičkom takmičenju iz fizike, a ovaj učenik prvak je Republike i iz matematike i informatike, gdje je takođe ostvario nevjerovatan uspjeh i osvojio po 100 bodova na takmičenju.

Leutar.net Vuk Janković briljirao iz tri predmeta na republičkim takmičenjima

Na republičkom takmičenju iz fizike od ukupno 43 učesnika ove godine njih sedmoro bilo je iz Trebinja. Kada je riječ o konkurenciji osmih razreda, Andrej Milivojević iz OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ osvojio je drugo mjesto.  Učenica OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ Anastasija Delić, plasirala se na četvrto mjesto, učenica OŠ “Vuk Karadžić”, Iva Tepavčević zauzela je peto mjesto. Anja Mumalo iz OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” osvojila je šesto mjesto, dok se Sergej Kandić iz OŠ “Vuk Karadžoć” plasirao na sedmo mjesto. Na ovom takmičenju Jovan Ćorović iz OŠ “Vuk Karadžić, osvojio je deseto mjesto.

Svih sedam učesnika iz Trebinja našli su se među deset najboljih u Republici Srpskoj, što predstavlja veliki uspjeh i ponos, ne samo za njih, njihove mentore i roditelje, već i za cijeli grad.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.