Pokušao da pobegne iz zatvora prerušen u ovcu pa ga uhvatili!

Untitled design - 1

Jedan bolivijski zatvorenik verovali ili ne pokušao da pobegne iz zatvora prerušen u ovcu 4. februara ove godine! Hose Luis Kalisaja Dijaz uspeo je da mada privremeno da pobegne iz zatvora Čončokoro u Boliviji gde služi kaznu od 15 godina zbog ubistva.

Bolivijac José Luis Callisaya Diaz, došao je na “genijalnu ideju” obukavši ogrtač – kaput od flisa da se provuče pored obezbeđenja te pokušao da probije jedan od spoljnih zidova zatvora 4. februar i izašao na livadu prerušen u ovcu!

Zatvorenik je pobegao i izašao na livadu prerušen u ovcu! Uprkos pokušaju da se uklopi kao životinja na farmi, Diaz je bio primoran da se vrati u svoju zatvorsku ćeliju  nakon što su ga vlasti uhvatile na delu -pokušaju bega.

Na bizarnom setu fotografija, Hoze Luis se može videti na sve četiri kako nosi jaknu i tamne pantalone dok izgleda kako korača kroz travu, imitirajući ovcu.

Od bekstva iz zatvora, vlasti su naložile pravne i disciplinske mere protiv zatvorenika.

Direktor Kazneno-popravnog zatvora Huan Karlos Limpijas rekao je:

“Službenici zatvorske policije iz zatvorskog centra San Pedro de Čončokoro sprečili su bekstvo zatvorenika Hosea Luisa Kalisaje Dijaza (alias El Aranja), koji je iskoristio loše vreme da pokuša da pobegne kroz jedan od zidova zatvorskog spoljašnjeg perimetra.’ izveštava nypost.

Zatvor Čončokoro, takođe poznat kao zatvor San Pedro ili El penal de San Pedro, najveći je zatvor u La Pazu u Boliviji.

(zanimljivostidana.com)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.