Policiji rekao „dobro veče, čobani“: Muškarac novčano kažnjen i završio u pritvoru

Nesvakidašnja situacija desila se sinoć u Zenici. Naime, Zeničanin D.S. policiji je rekao “dobro veče, čobani”, nakon čega je odmah uhapšen i zadržan u Policijskoj stanici Centar, saznaje 072info.

Osim pritvora, u kojem je boravio od 23.00 do 6.00 sati, Zeničanin je dobio i prekršajni nalog za kršenje javnog reda i mira u visini od 200 KM.

Zeničanin D.S. za portal 072info ispričao je šta se zapravo desilo prethodne noći.

– Mimoilazili smo se kod prodavnica. Ja sam im rekao ‘dobro veče, čobani’, a oni su odmah skočili na mene, prislonili me uz zid i svezali. Počeli su da vrijeđaju i psuju, pozvali su patrolu za privođenje. Kada sam došao dole, pregledali su me i napisali zapisnik, davali su mi da potpišem papir o lišenju slobode.

Kad sam uzeo da čitam, jedan od policajca je počeo da baca papire po sobi i rekao je kao – šta ti tu imaš da čitaš, samo potpiši.

Ja sam se počeo smijati i rekao da neću da potpišem iz razloga što piše da sam bez vidnih povreda, a prijeti mi se i dalje da će da me prebiju.

Kad su me pustili, opet sam uzeo da čitam šta potpisujem, policajac mi je rekao ‘al’ ti meni vadiš živce sa tim što hoćeš da čitaš, nema se tu šta čitati’.

– Zar je moguće da sam bio u pritvoru zbog toga što sam rekao – ispričao je D.S.

Agencije

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.