Brajlović ispunio obećanje: “Ispoštovao je svaku reč, kupio nove gume, platio montiranje i večeru“

Oglasio se i vozač iz Srbije: „Hvala vam dobri ljudi“.

Sinoć su u centru Sarajeva izbušene gume na automobilima sa srbijanskim registracijama. Kako se može vidjeti na fotografijama, automobilima marke “Volvo” iz Beograda i “Dacia” iz Novog Sada izbušene su sve četiri gume, čime im je pričinjena veća materijalna šteta.

Nakon objavljene informacije javili su se i vlasnici restorana “Brajlović” iz kojeg su rekli da će platiti štetu turistima.

“Radi ovakvih pojedinaca koji nam “uništavaju” dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja i na taj način da se “odužimo” za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu koji su nam dali povjerenje, a broje se na hiljade u zadnjih mjesec dana. Sarajlije su inače uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad.” – izjavio je Sejo Brajlović i obećao sanirati štetu grada.

Nakon što je poznati ugostitelj ispoštovao svoju riječ, oglasio se i vlasnik vozila.

“Želim samo da Vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč i da je stvarno kupio sve nove gume, platio montiranje, balansiranje i dobili smo besplatnu večeru. Znam sve to jer sam ja vozač Dacia vozila, a moj zet je vozač Volvo vozila. A kao višegodišnji pratilac vaše stranice želeo sam da sa Vama podelim informaciju iz prve ruke.

Smatram da ovim lošim gestom smo upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikom gospodinu Seji koji sve sve finansirao, svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva.” – izjavio je Bojan Gregurek piše Crna-Hronika.

BUKA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.