U Laktašima održana promocija sabranih djela Milorada Dodika

U Centru za kulturu i obrazovanje u Laktašima je održana promocija sabranih djela Milorada Dodika.

Radi se o kompletu knjiga od pet dijelova u kojima su sabrani Dodikovi govori, koji predstavljaju putokaz koji treba slijediti Srpska u budućnosti.

Glavna poruka knjiga je da bez srpske države nema slobode za srpski narod.

Pet knjiga u kojima su sabrani govori predsjednika SNSD Milorada Dodika predstavljaju njegov izvještaj koji je podnosio narodu i građanima Republike Srpske, kao i programe sa kojima je išao u izbore, rekao je priređivač ovih knjiga Milan Ljepojević.

Ljepojević je rekao da knjige obuhvataju period od 20 godina, te da je u pripremi i šesta knjiga koja bi trebalo da bude objavljena sljedeće godine.

– Slobodno možemo reći da će se ova edicija širiti kao što će jačati i sama Republika Srpska -rekao je Ljepojević novinarima u Laktašima, prije početka promocije knjiga.

Ljepojević je naglasio da su građani podrškom koju su dali Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović rekli da Srpska mora biti očuvana i da mora da ima svoju budućnost.

Leutar.net U Laktašima održana promocija sabranih djela Milorada Dodika

– Objavljivanjem ovih sabranih djela u godini koja je veoma bitna za Republiku Srpsku želimo još jednom da stavimo do znanja da je Srpska ove godine pobijedila i da su to tako željeli i htjeli njeni građani – rekao je Ljepojević.

Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić istakao je značaj ovih knjiga koje svjedoče koliko je Dodik ulagao napore da štiti Republiku Srpsku.

– U SNSD sam već 20 godina i svaki dan učim nove stvari, tako da se i iz ovih knjiga može naučiti mnogo toga. Jer, politika je takva, kada pomislite da sve znate, vidite da ima još mnogo toga za usavršavanje – rekao je Bojić.

On je naglasio da su Laktaši bastion SNSD, jer ova stranka ni na kojem nivou u Laktašima nikada nije izgubila na izborima, te da nije bilo dvoumljenja o tome gdje treba da bude održana promocija.

Promociji je prisustvovao i potpredsjednik SNSD Radovan Višković, kao i drugi brojni gosti.

Izvor: srpskainfo

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.