Dodik najavio centralnu proslavu svoje pobjede na koncertu u Doboju: Nastupamo ja, VIS ‘Obrenovi visokoletači’ i Jerinićeva pop grupa!

„Slobodarski Doboj mi je rekao: tvoje ime je drugo ime za našu slobodu! Hvala vam na tome!“

Piše: Slobodan Durmanović

“Centralna proslava moje veličanstvene pobjede na izborima za predsjednika RS biće održana na gradskom trgu u Doboju, na koncertu na kome ćemo nastupiti ja, izvorni vokalno-instrumentalni sastav(VIS) ‘Obrenovi visokoletači’ i pop grupa koja me pratila ljetos na osvještavanju benzinske pumpe na Manjači, ali ovoga puta pod vođstvom i dirigentskom palicom našeg istaknutog teologa Borisa Jerinića”, najavio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na zajedničkoj pres konferenciji sa Obrenom Petrovićem, visokim funkcionerom SNSD-a u Doboju i vođom pomenutog VIS “Obrenovi visokoletači”.

“Ovo nezakonito, lažno takozvano ponovno kontrolno brojanje glasačkih listića samo je potvrdilo ono što je jedina istina – slobodarski Doboj mi je rekao: tvoje ime je drugo ime za našu slobodu! Hvala vam na tome! Hvala i što smo lažnoj opoziciji svi zajedno poručili: neće vam proći! Sa vama zauvijek, u dobru i u zlu, moje vjerne Dobojlije! Možete biti ponosni što smo zajedno uspjeli da se odupremo do sada neviđenim pritiscima i pokušajima masovne krađe mojih glasova u namjeri da nam otmu moju sigurnu pobjedu”, istakao je Dodik.  

“Takozvano kontrolno brojanje glasova vjerodostojno je pokazalo kako mi ovdje u slobodarskom Doboju čvrsto kontrolišemo svaki glas, a dobar glas daleko se čuje, za šta se moj VIS pobrinuo, a nastaviće to i dalje da čini. Otkako sam prije četiri godine progledao, kad sam otišao iz onog SDS-a, mnogi su zajedno sa mnom progledali i ne damo se da nas zaslijepe svojim gnusnim lažima. Tada smo se vinuli visoko da letimo slobodno kao sokolovi, a što kaže naša stara dobojska poslovica: ko visoko leti – taj nikada ne pada nisko na izborima u Doboju. Živjeli!”, poručio je Petrović.

“Svega ovoga ne bi bilo bez našeg velikog teologa Borisa Jerinića i još većeg mastera mendžmenta organizacije, koji je sve svoje organizacione sposobnosti vješto prikazao na proteklim izborima. Takva posvijećenost, znanje, umijeće, predanost, presudno su uticali na sve naše aktiviste da zajedno spasimo prije svega moju čast, koju su pokušali da ukaljaju kukavičkim glasanjem u Banjaluci, Bijeljini i u još nekoliko mjesta. Da nam nije prije svega slobodarskog Doboja, ali i junačkog Zvornika, herojskog Prijedora, kao i mnogih drugih mjesta u kojima sam ja pobijedio časno, samo bi bruka živjela dovijeka na ovim našim prostorima! Zato sada slavimo, a blagodarni gospodin Jerinić nije ovdje sa nama samo zato što uveliko organizuje ovaj naš veliki slavljenički koncert, uvježbava našu pop grupu sa Manjače, koja će biti pojačana njegovim članovima. Oni će, evo da vam sad otkrijem, na koncertu i osvještati moju istorijsku pobjedu, čime će formalno biti otvoren put ka mojoj predsjedničkoj inauguraciji. A koncertni repertoar, tačan datum koncerta, kao i imena još nekih saučesnika ovog velikog poduhvata, neka još malo ostanu iznenađenje. U svakom slučaju, svi ćete biti pozvani. Živjeli, do našeg zajedničkog pjevanja!”, poručio je Dodik.

Tekst je satiričnog karaktera

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.