Sjajan nastup AK Trebinje na 5. Međunarodnom takmičenju u dječijoj atletici u Baru

U subotu 24.9.2022. u Baru, na Gradskom stadionu Topolice, održano je 5. Međunarodno takmičenje u dječijoj atletici. Drugi po broju osvojenih medalja je Atletski klub „Trebinje“, odmah iza domaćina. Članovi „Trebinja“ vratili su se sa osvojenih18 medalja.

Luka Kljunak osvojio je pehar za najboljeg cicibana (2015.) u višeboju osvojivši dvije medalje, zlatnu na poligonu, srebrnu u dalju. U istoj kategoriji (2015.) Lazar Mijanović je osvojio zlatnu medalju na 50 m prepone i bronzanu na poligonu.

Leutar.net Sjajan nastup AK Trebinje na 5. Međunarodnom takmičenju u dječijoj atletici u Baru

U konkurenciji djevojčica (2015.) Jovana Bašić je osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju u skoku u dalj, a treće na preponama. Kalina Bokun (2014.) je osvojila srebrnu medalju na preponama.

Stefan Vujnović (2014.) je osvojio bronzanu medalju u skoku u dalj , kao i njegov stariji brat Aleksa Vujnović (2012.), koji se okitio bronzom i sa poligona. Aleksa Kljunak (2013.) je bio treći na preponama.

Marija Petrović (2013.) osvojila je zlatnu medalju na 50 m prepone, dok je na poligonu osvojila bronzu. Ana Nožica (2013.) je osvojila dvije srebrne medalje, u skoku u dalj i na poligonu. Emilija Radan (2013.) je bila treća u skoku u dalj. Jana Radišić (2011.) je bila treća na poligonu spretnosti.

Najmlađa takmičarka Kluba Vjera Nožica (2017.) na svom prvom nastupu je osvojila srebrnu medalju.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.